Bónusz elszámolás (Bónusz modul)

bonuszC-Conto bónusz modulja alkalmas jogcímek és szerződés adatok alapján automatikusan elkészíteni a számlákat, ill. bónusz leveleket.
Definiálni kell a szerződéseket, melyeknél állítható a szerződés időtartama és a elszámolás gyakorisága (hónap, negyedév, félév, év).
Jogcímek létrehozásakor beállítható, hogy adott jogcímet a szerződés időszakában mikor kell figyelembe venni (csak az első, csak az utolsó vagy mindegyik elszámolásnál). Tehát a sok paraméternek köszönhetően létrehozható előleg számla is, mely az időszak végén levonásra kerül.
A forgalmi adatok bevitelére két lehetőség is van. Az első mód a kézi rögzítés. A “Partner forgalom” menüpontban kézzel rögzítjük a szerződés kiválasztása után a forgalom összegét. Másik lehetőség, hogy a partner forgalom adatokat (szerződés, forgalom) megkapjuk egy fájlban, melyet a program betölt. Ezután az adott időszakra egy gombnyomással el lehet készíteni a kért számlákat, ill. bónuszleveleket, mely a szerződésben rögzített összes jogcímnek megfelelően elkészíti a bizonylatokat, a partner törzsben megadott fizetési móddal egy egyéb paraméterekkel. Az elkészült számlák lezáratlan formában készülnek el, melyek átnézhetők, javíthatók, majd nyomtathatók. A C-Conto programrendszer lehetőséget ad arra is, hogy tételesen bizonylatonként (bejövő számlák stb.) töltjük be az adatokat. Az így keletkezett forgalmi adatokból (mely később akár a VIR-vezetői-, és TIR-termékinformációs rendszer alapja is lehet) egy gombnyomással elkészül az időszak “Partner forgalma”, majd abból a számlák, bónuszlevelek. A listák egy táblázat formájában jelennek meg mely hordozza az összes olyan funkciót mely egy mai programtól elvárható, ebből képernyőkép ill. pdf és excel tábla is készíthető további feldolgozásra.

Reméljük felkeltettük érdeklődését!

Vélemény, hozzászólás?